Ooit wel eens een Gronings bier gedronken? Of wilt u die lekkere Groninger worst weer eens proberen? Proef Groningen met de HelloGrunn box.

De HelloGrunn box is een doos vol met lekkere en typische Groningse producten. De doos bevat Gronings bier, worst en andere lekkernijen uit Groningen. De lekkernijen in de doos komen van lokale winkels in Groningen. Op de website HelloGrunn kunnen mensen de doos bestellen en ophalen bij een lokale winkel in Groningen. Daarnaast worden verschillende winkels in Groningen vermeld waarin echte Groningse specialiteiten verkrijgbaar zijn.

Het project

Voor het concept “HelloGrun” is een website ontwikkeld. “HelloGrunn” is als concept ontwikkeld met als doel Groningse producten en lokale winkels in Groningen te promoten.

Deze website is het resultaat van een collectieve inspanning waar ik me voornamelijk bezig gehouden heb met wireframes, front-end en verschillende back-end functies van de website. De website is ontwikkeld als concept, de HellloGrunn box is nog niet leverbaar.

Bekijk de website