Wat is duurzaamheid? Wat kan u doen om duurzamer te leven? U kunt dit alles ontdekken op het Sustainable Moments Festival. Hét duurzaamheid festival van Groningen.

Het Sustainable Moments Festival is een festival dat mensen informeert over duurzame alternatieven voor kleding, voedsel en levensstijl. Tijdens het Sustainable Moments Festival verkennen mensen de activiteiten van het festival en ontdekken zo wat zij kunnen doen om bewuster te leven. Daarnaast biedt Sustainable Moments een eerlijke winkelroute. Met de eerlijke winkelroute verkennen mensen de stad Groningen en de winkels die fair trade, biologische en tweedehands kleding verkopen.

Van 27 september 2019 tot 05 oktober 2019 vindt het Sustainable Moments Festival plaats in verschillende locaties door de stad Groningen.

Het project

De opdrachtgever gaf de opdracht voor een website die mensen informatie biedt over het festival en om mensen te inspireren om zelf bewuster te leven. De website biedt informatie over onder andere het festival, de activiteiten van het festival en de ‘eerlijke kleding route’ van het festival. Omdat het Sustainable Moments Festival al over een paar maanden is, diende de website snel gerealiseerd te worden.

Bekijk de website